Günün Tüm Haberleri   |   Gazete Birinci Sayfaları   |   GiriÅŸ sayfam yap   |   Favorilere ekle   |   Hakkımızda   |   Künye   |   Ä°letiÅŸim   |   Sitene haber ekle   |   RSS
 
  19 Mayıs 2024 Pazar  
 
   
   
 
4 Nisan 2012 ÇarÅŸamba - 08:31

Ali Koç: Deliyim ne yapacağım belli olmaz

'Mayıs'ta devam edecek misiniz?' şeklindeki bir soru üzerine Asbaşkan Koç, 'Bende de bir delilik var. Ne yapacağım belli olmaz' .

Ali Koç: Deliyim ne yapacağım belli olmaz

F.Bahçe AsbaÅŸkanı Ali Koç, mayıstaki kongrede yeniden yönetime girebileceÄŸinin sinyallerini verdi. Koç, TV8'de katıldığı programda ekrana gelen F.Bahçe taraftarlarının kendisi ile ilgili düÅŸünceleri üzerine oldukça duygulandı. Taraftar görüÅŸlerinin ardından 'Mayıs'ta devam edecek misiniz?' ÅŸeklindeki bir soru üzerine AsbaÅŸkan Koç, 'Bende de bir delilik var. Ne yapacağım belli olmaz' diyerek ÅŸu ifadeleri kullandı:

AYRILACAÄžIM ALGILANDI

'BÖYLE bir klip koydunuz, bunu cevaplamak zor. BaÅŸkanımız var sonuçta. CNBC-E'de tahvil için çıkmıştık. Göreve devam konusu da gündeme geldi. O zaman da erkendi. Ailemde yaÅŸanan bir anekdotu anlattım. Mayıs'tan sonra olmayacağım olarak yorumlandı. DediÄŸim gibi bende de bir delilik var. Ne yapacağım belli olmaz. Mayıs'ta bakacağız. Ailem doÄŸal olarak devam etmemi istemiyor.

F.BAHÇE benim ÅŸahsi aÅŸkım. Biz çok fazla göz önünde olması seven bir aile deÄŸiliz. Ne olursa olsun bizim ailemiz içerisinde de bazı fikir ayrılıkları var. F.Bahçe'deki görevimden dolayı da fikir ayrılıkları oldu.
Babam (Rahmi Koç) BeÅŸiktaÅŸlı. BeÅŸiktaÅŸ'ın bütün maçlarını seyrediyor. Benim de BeÅŸiktaÅŸ camiasına büyük bir sevgi ve saygım var. Aynı ÅŸekilde ben de BeÅŸiktaÅŸ camiasında büyük bir saygı görüyorum. Dedem (Vehbi Koç) eÄŸer hayatta olsaydı belki de ben bugün F.Bahçe'de görev alamazdım.

3.5-4 MÄ°LYON KAYIP YAÅžANDI

ÇÖKÜNTÜ yaÅŸadığınız zaman taraftardan bir mail, mesaj geliyor diriliyorsunuz. Bu süreçte bana çok sahip çıktılar. Önde olduÄŸunuz zaman daha fazla hedef haline geliyorsunuz. Çok duygulandırdılar. Köprünün altından daha çok sular akacak. Ä°ÅŸler daha iyiye de kötüye de gidebilir. Taraftar haklıyken haksız duruma düÅŸmesinler.

CEZALAR yüzünden bu sezonki kaybımız 3.5-4 milyon TL. Bayanlar tribünü dolduruyor ama önemli bir erkek gücünden de yoksun oluyoruz. 6 tane derbi oynanacak. Dolayısıyla tam destek hep desteÄŸe devam.'

Fener'in Emre'ye ihtiyacı var

AsbaÅŸkan Ali Koç, Emre'nin Trabzon'a götürülmemesiyle ilgili söylentilere açıklık getirdi:
'DuruÅžmalar ÇaÄŸlayan'a geçtikten sonra F.Bahçe'yi böyle yönet yaklaşımı daha da arttı. Hoca ile oyuncuyu, taraftarlarla yönetimi kafa kafaya getiriyorlar. Bu yaklaşımı onlardan bir tanesi olarak görüyorum.

BAZI yakıştırmalar yapılıyor. O yakıştırmalar söz konusuysa çok önceden kadroya giremezdi.
HOCA 'Play-Off'ta daha çok ihtiyacım olabilir' demiÅŸ olabilir. Ä°yi bir Emre'nin yerini kimse dolduramaz. Sakatlığının nüksetmemesi olabilir. Gergin bir maç olduÄŸu için olabilir.

BUNU kriz haline getirip, bu krizi yönetmemizi beklemeleri doÄŸru deÄŸil.

Bunun örneÄŸi Gökhan Gönül'de de yaÅŸandı, olmadı. Teknik direktörlükten öte de görevler aldı, camiayı kenetledi. Aykut Hoca bu süreçte lider rolü oynadı. Emre, baÅŸkanımızla baba oÄŸul gibi... Bir sıkıntı yok.'

Alex iyi Türkçe konuÅŸuyor

'F.Bahçe'ye gönül verip Alex'e sempati duymamak mümkün deÄŸil. Bu Alex'le bitmiyor, ailesine de eÅŸine de çocuklarına da ortak duruÅŸuna sevgi göstermekten baÅŸka bir ÅŸey düÅŸünemiyorum.
Geçenlerde çok hasta bir çocuÄŸa gitti, ziyaret etti. F.Bahçe'de çok özel bir yeri olan, büyük bir futbolcu. Topu beyni ile oynayan, bu kadar istatistiÄŸe raÄŸmen tenkit edilen bir futbolcu.

KeÅŸke videoları olsa da soyunma odasında takım arkadaÅŸlarına yaptığı konuÅŸmaları halk izleyebilse. En son o konuÅŸur. Samet Güzel de inanılmaz bir iÅŸ yapıyor. O ruhu yansıtmak zordur. Ketum. Alex'i iyi tanımak gerekiyorsa Samet'i de iyi tanımak gerekiyor. Alex, hem Ä°ngilizce'yi hem Türkçe'yi sandığınızdan çok daha iyi konuÅŸuyor.'

Baskansız kutlama olmuyor

ASBAÅžKAN Ali Koç, stüdyoya getirilen pastayı mumları söndürmeden kesti. Koç, kutlama yapmak istemediÄŸini belirterek ÅŸöyle konuÅŸtu: 'DoÄŸum günü kutlamamak için bilhassa bu (pazartesi) geceyi tercih etmiÅŸtim. 40. doÄŸum gününü kutlarken uçaktaydım, New York'tan Ä°stanbul'a. Bugün 45...

Sayenizde kutluyoruz. Evdekiler artık anlayışla karşılar. SaÄŸlık ve huzur içinde F.Bahçe'nin baÅŸarılarıyla dolu nice yıllara. Taraftarımıza teÅŸekkür ederim. Benim için sıkıntı olan bir günü özel bir gün yaptıkları için. EÅŸime de teÅŸekkür ederim. Bir ÅŸey demedi. Åžimdi seyrediyordur. Çok farklı oldu. Hiçbir kutlama kutlama deÄŸil bizim için, baÅŸkanımız çıkmadan. Onlar olmadan olmuyor.'

KARAR 13 NÄ°SAN'DA

BaÅŸkan Aziz Yıldırım, PFDK'ya Metris'te verdiÄŸi savunmayı iki günde tamamladı. Yıldırım 386 sayfalık savunmasında iddianamedeki 13 maç ve 102 tape ile ilgili tek tek açıklama yaptı. Böylece TFF'ye 3 kez mektup gönderen, UEFA'nın Süper Final öncesi 13 Nisan Cuma'ya kadar karar verilmesi talebinin yerine getirilmesinin önü açıldı.

SAVUNMA sırasında Yıldırım'a eÅŸlik eden Yasemin Merçil, 'Savunmamız bitti artık. Disiplin soruÅŸturması ile ilgili savunma yapıldı. Ä°çerik ile ilgili bir ÅŸey gizli olduÄŸu için söyleyemem' dedi. Merçil, 'Ne zaman sonuç bekliyorsunuz' sorusuna ise 'Bilemem, sorumlusu deÄŸilim, kurullar bilir' cevabını verdi.

ÖZDEMÄ°R Ä°LE KOÇ ZÄ°YARET ETTÄ°

MERÇÄ°L, 'Yıldırım'ın morali nasıl sorusuna ise 'Gayet iyi, Aziz Bey'in morali her zaman iyi' yanıtını verdi. BaÅŸkanvekili Nihat Özdemir ile AsbaÅŸkan Ali Koç da dün Metris'e gidip, BaÅŸkan Aziz Yıldırım, AsbaÅŸkan Ä°lhan EkÅŸioÄŸlu ile Mali Ä°ÅŸler Müdürü Tamer Yelkovan'ı ziyaret etti. Yöneticiler, savunma ile ilgili bilgi aldı.

Gerets'e çiçek yolladım

AsbaÅŸkan Ali Koç, G.Saray BaÅŸkanı Ünal Aysal'ın 'ÇocukluÄŸuna veriyorum' sözüne 'Akıl yaÅŸta deÄŸil baÅŸtadır' cevabını verdiÄŸi TV8'deki programda kulüpler arasındaki iliÅŸkilerin nasıl olması gerektiÄŸini anlattı. Koç, saÄŸlıklı iliÅŸki kurma konusunda Erik Gerets örneÄŸini verdi:

'ADNAN Polat'ın baÅŸkanlığı döneminde Gerets'in alnı yarılmıştı. Kimse bilmiyordu, herkes maçtan sonra öÄŸrendi. Biz Sayın Adnan Polat'la kol kola ayrılırken 'Helal olsun çok ilerlemiÅŸ sizin stat' filan dedi. Ertesi gün öÄŸrenince 'Bence gereksiz oldu 5 maç 5 maç' diye basın toplantısı yapmıştı kendisi.

SAYIN Erik Gerets iÅŸi mizaha vurdu, büyütmedi, 'ArkadaÅŸ ne niÅŸancıymış' dedi. Ben ona mektup yazdım, liderliÄŸine ve konuyu ele alışına hayran kaldım.

Ä°ÅŸi mizaha vurarak büyütmedi diyerek kendisine Florya'ya bir de çiçek yolladım. Kulüpler arasındaki iliÅŸkiler böyle olmalı. Erik Gerets böyle yaptı, Fatih Hoca abarttı falan demiyorum. Kulüpler arasında neler yapılabileceÄŸini göstermek için söylüyorum.'

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORÄ°DEKÄ° DÄ°ÄžER HABERLER
İşte dünyanın en iyi CEO’ları
ABD’li haftalık finans dergisi Barron’s, ‘Dünyadaki En İyi 30 CEO’ listesini açıkladı
‘En-el Hak’ka 2.7 Milyon TL veren kim?
Satışın hemen ardında akıllardaki ilk soru Türk resminin ikon yapıtlarından ...
İşte en zengin yatırımcının ofisi
Dünyanın her türlü zenginliğe sahip olan işadamının ilginç ofisi..
 
Akbank’tan ayrıldı hangi patronla el sık
Akbank Genel Müdürlüğü görevinden yaklaşık iki ay önce ayrılan Ziya Akkurt’un yeni işi belli oldu.
Efsanenin 10 liderlik sırrı
Apple’ı devrimci teknolojilerle dünyanın en büyük şirketi yapan efsane ...
Kızım holding sahibi olduğumu bilmiyordu
Türkiye'de azınlıklar için zor günlerin yaşandığı bir dönemde dünyaya ...
 
Ãœlker'e kral ortak
Dünyanın en zengin soylusu Brunei Sultanı, Ülker'le 100 milyon dolarlık işbirliğine imza attı.
Doğuş'tan yeni medya yatırımı
Son dönemde gıdadan spor merkezlerine kadar birçok alana yatırım yapan ...
Sani Şener neden iç geçirdi?
TAV Havalimanları'nın CEO'su Sani Şener'in çocuk pişmanlığı..
 
 
   PÄ°YASALAR     
       
  32,2020   35,0069  
       
  10.644,000   2.498,7400  
   GÃœNÃœN MANÅžETLERÄ°     
 
Günün tüm haberleri »
   BASIN TOPLANTISI & AJANDA     
  • Ekonomi
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk
    Ceylan Intercontinental
    4 Haziran 2012 Pazartesi
    Ekonomi Gazetecileri DerneÄŸi (EGD) BuluÅŸmaları devam ediyor... Bu kapsamda 7 Haziran 2012 PerÅŸembe günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik...
  • EÄŸitim
    Türk Eğitim Vakfı
    Kuruçeşme Divan Otel
    4 Haziran 2012 Pazartesi
    Türk EÄŸitim Vakfı (TEV)’nın 2012-2013 eÄŸitim yılında yurt dışında yüksek lisans ve üst ihtisas yapmaya hak kazanan 74 genç...
  • Otel YöneticiliÄŸi Lisans Programı,
    Hüsnü Özyeğin
    The Marmara
    4 Haziran 2012 Pazartesi
    Alanında Türkiye’nin ilk ve tek akademik programı olma özelliÄŸine sahip ÖzyeÄŸin Üniversitesi (ÖzÜ) Otel YöneticiliÄŸi...
   Ä°ÅžTE KULÄ°S     
   YAZARLAR     
Ali AÄŸaoÄŸlu
Matadorlar piyasaların canını sıkacak
“Ä°spanya yardım için ne zaman baÅŸvuracak?” Ekim ayının sorusu ...
   E-POSTA LÄ°STESÄ°     
Listemize kayıt olun, finans dünyasının gelişmeleri e-postanıza gelsin.
   ANKET     
En iyi kredi kartı hangisi?
Axess
Bonus
Maximum
World
Ziraat
 Sonuçlarý göster   
   FACEBOOK     
 
 
   

YASAL UYARI : www.istefinans.com sitesinde ve sitenin içinde yer alan haberler ve yazarların, yorum, görüş, öneri ve raporları "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

 
 
     
 
HABER   Ekonomi | Borsa | Ä°ÅŸ dünyası | Altın | Kulis | Gündem | Röportaj | Spor
FOTO GALERÄ°   Finans | YaÅŸam | Magazin | Otomobil | Teknoloji | Borsa | Karikatür | Haber
VÄ°DEO GALERÄ°   Finans | Gündem | Borsa | YaÅŸam | Yatırım | Ekonomi
ETÄ°KETLER   Garanti Bankası | BDDK BaÅŸkanı Mukim Öztekin | HSBC | Hüsnü ÖzyeÄŸin | Standard Chartered | Fi Yapı | Murat Ãœlker | Kredi
Ä°ÅžTE FÄ°NANS   Tüm Haberler | Gazeteler | GiriÅŸ sayfam yap | Favorilere ekle | Hakkımızda | Künye | Ä°letiÅŸim | Reklam | Sitene ekle